palvelut

tavoitat meidät numerosta
  • 041 432 0718

huolto & korjaukset

Tarvitsit sitten määräaikaishuoltoa tai isompaa korjausta, palvelemme sinua ripeästi joustavilla aukioloajoilla, ammattitaitoisella palvelulla ja laadukkailla työkaluilla.

autopeltikorjaukset

Korjaamme peltivauriot ammattitaidolla. Meillä on ammattitaito ja työkalut isonkin lommon oikaisuun. Toimenpiteen jälkeen korjattu osa saattaa vaatia vielä maalipinnan käsittelyn tai uudelleen maalaamisen. Tämäkin onnistuu omassa vaurioturva maalaamossamme.

ruostehitsaukset

Korjaamme ammattitaidolla esim. alustan ruostevauriot ja katsastuksessa ilmi tulleet ruostevauriot. Meillä on käytössämme nykyaikaiset  vastus- ja juotoshitsaus menetelmät.

korin oikaisu

Kolaritilanteessa kori kärsii usein vahinkoa ja vaurioituu. Korin oikaisu onkin todella tarkkaa työtä ja se vaatii erikoistyökaluja. Suoritamme korin oikaisut Autorobot penkillä autonvalmistajien ilmoittamiin mittoihin jopa millimetrin tarkkuudella.

alustan mittaukset

Kolarin jälkeen on kartoitettava vauriot ja mitattava mahdolliset vääristymät. Suoritamme tarkat alustan mittaukset laadukkaalla Spanesin mittauslaitteella.

pintaoikaisut

Pintaoikaisu on maalipintaa rikkomaton lommon oikaisu. Se perustuu auton pellin manipuloimiseen pellin alapuolelta ja maalipinnan päältä. Käytämme pintaoikaisussa apunamme Flatliner-järjestelmää.